Fredag
8
April 2022
The Tivoli Helsingborg

Isaac And The Soul Company

Efter två utsålda och bejublade konserter i Helsingborg kommer nu Isaac And The Soul Company tillbaka till The Tivoli. Den 8 april 2022 är ni välkomna att uppleva en galen helkväll tillsammans med oss! Konserten håller på mellan kl. 21.00 - 23.00 och sen blir det Party efter det.

WHACK! Första trumslaget kastar vardagen överbord. Sen finns bara här och bara nu, en ändlös ström av happiness. ONE, TWO! Det är Isaac – mannen som har laddat halsen med honung och dynamit. THREE, FOUR! Det är The Soul Company – tåget som ökar farten hela vägen fram till Paradiset. Det är Soul! Dance! Party! och det svänger LET ME TELL YA!

————————————————

Boka bord på Gräddhyllan (balkongen i konsertsalen) med en fantastisk konsertbuffé?
Den ena kvällens buffé är inte den andra lik då rätterna varierar beroende på säsong och tillgång av fina råvaror. På buffén kommer det att finnas kött, fågel, fisk och vegetariska alternativ. Dessutom ingår det någon form av dessert. Vår ambition är att skapa en härlig konsertbuffé som du ska njuta av och minnas länge! Buffén på Gräddhyllan kostar 395kr/per person.

För att boka bord på Gräddhyllan i samband med konserten ber vi er maila info snabel-a thetivoli punkt se Meddela gärna då ifall ni har några speciella matpreferenser så fixar våra kockar något efter dina önskemål.
Smaklig spis!

ANKOMSSTID FÖR ÄTANDE GÄSTER PÅ GRÄDDHYLLAN ÄR 18:30

————————————————

Boka på Tickster

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober