• Evenemang idag
Måndag
13
September 2021
Sundspärlan Helsingborg

Özz Nûjen, Mångfald eller enfald? 13/9

Mångfald eller enfald?
Özz Nûjen använder humorns hjälp till att inspirera, tänka om och tänka till.

Om du är mottaglig att byta ut dina fördomar och ditt gamla tankesätt mot kunskap och istället tänka på möjligheterna med mångfald, så är denna föreläsning lämpad för dig.
Hur ser Sverige ut idag och hur kommer det att se ut om 10-20 år? Vilka är våra kunder, medarbetare och leverantörer? Vem ska köpa våra produkter?
Vem vill arbeta för oss och hur ska vi få dem att trivas? Ibland är det svårt att se möjligheterna i våra företag, organisationer och myndigheter.
Hur ofta möts man inte av fördomar och bestämda uppfattningar, både sina egna samt andras, som begränsar möjligheterna att lyckas med det man vill åstadkomma på sin arbetsplats?
Hur ofta möts man inte av dessa påståenden när man vill och behöver prata om förändringar och mångfaldsfrågor?
När Özz pratar om mångfaldsarbete i arbetslivet handlar det inte i första hand om etnisk mångfald utan om verklig mångfald.
Det är en stor skillnad. Verklig mångfald handlar om att inkludera HBT människor, rörelsehindrade, äldre, överviktiga, smala, invandrare, kvinnor m.m. och till slut blev dessa till en majoritet, fastän dessa frågor ofta kallas minoritetsfrågor.
Men det handlar även om mångfald i inställning, tanke och skapande. Att lära sig att utnyttja att vi är och tänker olika och att samspelet mellan olikheter kan skapa framgång.

Mat

Det går självklart att äta på plats och baren erbjuder mat, fika och kaffe. Förbeställ gärna när du köper din biljett. Välj mellan Kallrökt lax och skagen på hembakat foccacia, 125 kr alt. Hembakat foccacia med charkdelikatesser och ost, 125 kr

Missa inte denna inspirerande föreläsning.

Dörrar öppnas 19.00
Föreläsning startar 20.00

Boka på Tickster
Mer nöjen på Sundspärlan
Måndag 31 Januari 2022
I siffror

172 st

har besökt evenemanget på Hbg.se
Boenden närmast Sundspärlan natten mellan 18 och 19 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sundspärlan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Özz Nûjen, Mångfald eller enfald? 13/9, Sundspärlan

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober