• Evenemang idag
2-4
Dec 2016
Fredriksdal Museer och Trädgårdar Helsingborg

Jul på Fredriksdal

Tusentals marschaller guidar dig genom julskådespelet på Fredriksdal. Här upplever du julfirande i historiska miljöer från 1850-tal och framåt. Besök det lantliga allmogefirandet på Lillarydsgården, det bemedlade firandet i Herrgården och marknaden i stadsmiljö. “Jul på Fredriksdal” är en kär tradition för många gäster och handlare som inte får missas.

Hela området vaknar till liv och doftar av gran, knäck, pepparkakor och tända ljus. Under “Jul på Fredriksdal” smakar du dig genom all traditionell julmat och strövar runt i ett stämningsfullt myller av skådespel, handlare, utställare och lyssnar på skön musik.

Bland årets höjdpunkter finns ett 64m2 halmstall där våra husdjur får det riktigt mysigt och du kan komma nära dem. Halmstallet smyckas dessutom enligt Jul på Fredriksdals tradition. Nytt för i år är också att Apoteket på området är öppet. Där kan du smaka nervkakor och hjärtevin...om du vågar.

Julen börjar på Fredriksdal!

Vad? Jul på Fredriksdal
När? 2 - 4 december, fredag 13.00-19.00 och lördag-söndag 11.00-18.00
Var? Fredriksdals museer och trädgårdar, Gisela Trapps väg 1, Helsingborg
Pris? 100 kronor. Fri entré för unga till och med 18 år och de som har Kulturkort.

Mer information och hela programmet på fredriksdal.se.

I siffror

122 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

696 st

har besökt evenemanget på Hbg.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Fredriksdal Museer och Trädgårdar). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jul på Fredriksdal, Fredriksdal Museer och Trädgårdar

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG

Oktober