• Evenemang idag
Torsdag
23
April 2020
Dunkers Kulturhus Teatersalen Helsingborg

JAG VAR DÄR: ELIE & THE ENGINE

Välkommen till vår serie spelningar i det lilla, intima formatet med endast 65 platser. Den här säsongen möter du tre nya artister som är på väg att få sitt stora genombrott. Så här nära kommer du förmodligen aldrig att få uppleva artisterna igen. Under vårens konserter kommer du också att kunna förboka enklare mat och dryck från vår bistro som du sedan avnjuter under själva spelningen.
Som en musikalisk minnesresa till något du känner igen och tycker om men ändå med något helt nytt som får dig att vilja ha mer. Elie & the Engine, som består av Elie Sandberg och Erik Petterson Sjöqvist, hämtar inspiration från hela världen och skapar musik som för tankarna till artister så som Peter Gabriel, Joni Mitchell, Sting, Paul Simon och Dave Matthews Band.
Köp biljett till samtliga tre konserter för endast 400 kr (ordinarie pris 585 kr). Se paket: Jag var där.
Onumrerade platser i barsittning.
Längd: ca 90 minuter, ingen paus

Biljetter & tider

Torsdag 23 April 2020 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

245 st

har besökt evenemanget på Hbg.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dunkers Kulturhus Teatersalen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. JAG VAR DÄR: ELIE & THE ENGINE, Dunkers Kulturhus Teatersalen

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli