• Evenemang idag
Lördag
11
April 2020
Dunkers kulturhus Helsingborg

SOUNDS LIKE: HALVCIRKEL

Halvcirkel är en progressiv stråkkvartett som i huvudsak arbetar innanför områdena minimalistisk och nyskriven klassisk musik i experimenterande format. Tillsammans utforskar de ljudbilden och framställningen av klassiska kompositioner genom improvisation, nytänkande programsammansättning och experimenterande format. De skapar ett universum där spontanitet möter komponerad musik och där hantverket möter kreativitet för att utmana bilden av vad en stråkkvartett kan vara och låta. Konsertens program består av minimalism, indisk mystik, dansanta rytmer och ett verk baserat på kärleksdikt inspirerad av den antika, grekiska poeten Sappho, där varje ord i dikten har sitt unika musikaliska universum.
Musik möter rörelse och mat i sounds like:
Konsertserien sounds like lämnar den klassiska musiken bakom sig och fokuserar på ny musik som producerats under senare delen av 1900-talet. Musiken upplevs i husets olika rum och under våren har turen kommit till rörelsens möjlighet kombinerat med musik och mat. Sounds like arrangeras i samarbete med Musik i Syd.
Plats: Dunkers bar och matsalar Bistron
Längd: 90 minuter utan paus. Servering i bistron under konserten.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

151 st

har besökt evenemanget på Hbg.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dunkers kulturhus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SOUNDS LIKE: HALVCIRKEL, Dunkers kulturhus

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli