• Evenemang idag
Torsdag
12
Mars 2020
Dunkers Kulturhus Teatersalen Helsingborg

JAG VAR DÄR: QICA

Välkommen till vår serie spelningar i det lilla, intima formatet med endast 65 platser. Den här säsongen möter du tre nya artister som är på väg att få sitt stora genombrott. Så här nära kommer du förmodligen aldrig att få uppleva artisterna igen. Under vårens konserter kommer du också att kunna förboka enklare mat och dryck från vår bistro som du sedan avnjuter under själva spelningen.
Varm och innerlig, sensuell, med en känsla av lekfull styrka. Så beskrivs Qicas fantastiska röst. Hon är en artist som vill förmedla ett budskap om att våga stå upp mot orättvisor och för allas lika värde. I låten WäGNER hämtade hon styrka från personer som Rosa Parks och Elin Wägner. Qicas stil är soul och r´n´b och hon producerar musik som inspirerar. Under 2019 gästade hon bland annat P3 Din gata, P3 Helsingborg och hon har uppträtt på olika festivaler som HX hos oss sommaren 2019.
Köp biljett till samtliga tre konserter för endast 400 kr (ordinarie pris 585 kr). Se paket: Jag var där.
Onumrerade platser i barsittning.
Längd: ca 90 minuter, ingen paus

Biljetter & tider

Torsdag 12 Mars 2020 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dunkers Kulturhus Teatersalen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. JAG VAR DÄR: QICA, Dunkers Kulturhus Teatersalen

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April