• Evenemang idag
Lördag
18
April 2020
Dunkers Kulturhus Konsertsalen Helsingborg

SAMTAL PÅ DUNKERS: LI PAMP

Li Pamp är programledare, designexpert och entreprenör. Hon har ett brinnande intresse för - och lång erfarenhet av - att arbeta med design och antikviteter. De senaste åren har vi kunnat se henne som programledare och expert i flera antikvitetsprogram, bland annat Antikmagasinet och Antikrundan i SVT. Hon är också grundare av Europas största marknadsplats för modern design. På temat: "Njutbara investeringar" berättar Li om att göra goda investeringar där även hjärtat och känslor får styra. Vad är viktigt att tänka på då man köper konst och antikviteter. Och vilka är framtidens klassiker? Samtalsledare meddelas senare.
Samtal på Dunkers har engagerat publiken i mer än elva år. Under åren har vi gästats av många kulturpersoner, samhällsdebattörer och opinionsbildare. Vi bjuder in en gäst som samtalar med en samtalsledare under en timme i konsertsalen på Dunkers kulturhus. Det är ett personligt möte som tar utgångspunkt i gästens person och värv.
Längd: ca 60 minuter
Dunkers kulturhus i samarbete med Föreningen Norden och Killbergs Bokhandel.

Biljetter & tider

Lördag 18 April 2020 14:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

206 st

har besökt evenemanget på Hbg.se
Boenden närmast Dunkers Kulturhus Konsertsalen natten mellan 18 och 19 April.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dunkers Kulturhus Konsertsalen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SAMTAL PÅ DUNKERS: LI PAMP, Dunkers Kulturhus Konsertsalen

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli