• Evenemang idag
Lördag
7
Mars 2020
Dunkers Kulturhus Konsertsalen Helsingborg

SAMTAL PÅ DUNKERS: STEFAN AHNHEM

Stefan Ahnhem är en av de mest framgångsrika nya rösterna på den skandinaviska författarscenen. Ahnhem är manusförfattare med över två decenniers erfarenhet. Sedan romandebuten 2014 med Ett offer utan ansikte har Ahnhem byggt ett författarskap där spänningen och atmosfären i Nordic Noir kombineras med filmkvaliteternas screenwriting. Med succéserien om Fabian Risk tar Ahnhem den svenska spänningsromanen till nya höjder.
Samtalsledare: Mikael Olsson Al Safandi
Samtal på Dunkers har engagerat publiken i mer än elva år. Under åren har vi gästats av många kulturpersoner, samhällsdebattörer och opinionsbildare. Vi bjuder in en gäst som samtalar med en samtalsledare under en timme i konsertsalen på Dunkers kulturhus. Det är ett personligt möte som tar utgångspunkt i gästens person och värv.
Längd: ca 60 minuter
Dunkers kulturhus i samarbete med Föreningen Norden och Killbergs Bokhandel.

Biljetter & tider

Lördag 7 Mars 2020 14:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dunkers Kulturhus Konsertsalen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SAMTAL PÅ DUNKERS: STEFAN AHNHEM, Dunkers Kulturhus Konsertsalen

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April