Söndag
24
November 2019
Dunkers Kulturhus Teatersalen Helsingborg

SÖNDAGSSCEN: Ame e viva! med Rogerio Piva

Cirkus för hela slanten med Rogerio Piva – clown och jonglör. Föreställningen Ame e Viva! betyder Lev och älska och det är precis det budskap som Rogerio hoppas kunna sprida när han gästar Sverige och Dunkers kulturhus. Närmst gästade han Indonesien där han spelade på barnhem och äldreboende.
Som gatubarn i Brasilien hittade Rogerio Piva hem i cirkusskolan. Här blev han omhändertagen och lärde sig allt om cirkus. Han hittade sitt kall och har allt sedan barnsben roat barn runt om i världen. Idag är han en av världens främsta jonglörer
Tack vare Albin Ganovic, som har med Rogerio Piva i sin kommande cabaret i höst, kan Dunkers kulturhus erbjuda denna glada och fartfyllda föreställning.
Speltid: 30 minuter
Ålder: från 4år

Biljetter & tider

Söndag 24 November 2019 15:00 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Dunkers Kulturhus Teatersalen natten mellan 24 och 25 November.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dunkers Kulturhus Teatersalen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SÖNDAGSSCEN: Ame e viva! med Rogerio Piva, Dunkers Kulturhus Teatersalen

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September