• Evenemang idag
Lördag
2
November 2019
Dunkers kulturhus Helsingborg

SOUNDS LIKE: Ars Nova Ensemble

Ny musik som är full av spännande experimentlusta. Ars Nova Ensemble är en dynamisk,interaktiv och experimentell grupp med musiker och tonsättare. Det är unga musiker som spelar den yngsta musiken både med hjärna och hjärta. Ars Nova Malmö bildades ursprungligen 1961, som en samling och ett
centrum för nutida musik. Efter några års inaktivitet fick ensemblen nytt liv genom en ny generation musiker och tonsättare som var bosatta i Malmö. Det är den här nya generationens hängivna och skickliga musiker du får lyssna på och möta under den här konserten.
Nyskriven klassisk musik i sounds like-serien
Vi tar steget in i vår egen moderna tid och lämnar den klassiska musiken från 1700- och 1800-talen
långt bakom oss. För att ge nyskriven musik en chans har Dunkers kulturhus, Helsingborgs Kammarmusikförening och Musik i Syd skapat konsertserien sounds like.
Här griper vi tag i det som har producerats under 1900-talets senare hälft och därefter. Målet är att erbjuda en bred repertoar med såväl internationella som lokala artister, nya musikupplevelser och nya spännande vägar in i den nutida konstmusikens djupa värld.
Plats: Teatersalen
Längd: samtal 30 minuter därefter konsert 60 minuter
Paus: nej

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

103 st

har besökt evenemanget på Hbg.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dunkers kulturhus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SOUNDS LIKE: Ars Nova Ensemble, Dunkers kulturhus

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November