• Evenemang idag
Tisdag
26
November 2019
Dunkers Kulturhus Teatersalen Helsingborg

FINN BALANS I ETT UPPKOPPLAT LIV

Välkommen till en ny föreläsningsserie med tre föreläsningar denna höst på temat psykisk hälsa. I samarrangemang med Folkuniversitetet.
Föreläsningarna tar 90 minuter.
Finn balans i ett uppkopplat liv. Stress är en del av livet, men ibland tar stressen över både i arbetet och på fritiden. Ta tillfället i akt och lär dig metoder för att minska stressen i vardagen.
Många människor konstaterar att de är stressade och att de är missnöjda med detta. Att inte ha tid för det ena och det andra. Nu har du möjligheten att lära dig mer om stress och vad den gör med människan. Vilka beslut måste vi fatta för att bättre kunna ta hand om oss själva. Val är svårt i ett uppkopplat liv, men nödvändiga för att vi skall kunna koppla av.
Med enkla medel som finns till hands kan var och en av oss må bättre och förebygga sjukdomar. Det här evenemanget är del av en serie föreläsningar hösten 2019 som handlar om psykisk hälsa.
Föreläsare: Per Johnsson, Docent i klinisk psykologi och leg psykolog, har arbetat och forskat kring olika fysiska och psykiska problem som ätstörningar och utmattning. Han är intresserad av hur kropp och själ interagerar med varandra.
Fri entré för barn och unga till och med 19 år. För bokning kontakta Dunkers kulturhus biljettcentral 042-107400.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
Boenden närmast Dunkers Kulturhus Teatersalen natten mellan 20 och 21 Februari.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dunkers Kulturhus Teatersalen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. FINN BALANS I ETT UPPKOPPLAT LIV, Dunkers Kulturhus Teatersalen

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari