• Evenemang idag
Fredag
6
December 2019
Dunkers Kulturhus Konsertsalen Helsingborg

DUNKERS BIG 5: SOPHIE ZELMANI

Konserten ingår i DUNKERS BIG 5 som presenterar kända och etablerade artister. Missa inte höstens stora musikupplevelser.
Få artister kan förena det avskalat vackra med en brännande intensitet som sångerskan och låtskriverskan Sophie Zelmani. Med enkla medel har hon hänfört sina beundrare med musik som når långt in under huden. I våras släppte hon sitt nya album Sunrise. Titeln är hämtad från albumets nyckelspår och har vuxit fram i intimt samarbete mellan Sophie och gitarristen, producenten och arrangören Lars Halapi. Sophie är en mästare på att göra melankolisk musik men på senaste albumet låter hon även ljuset komma in, musiken är som skräddarsydd för en tidig söndagsmorgon. Ett skandinaviskt vemod i viskningar, cello och akustisk gitarr. Hennes artisteri baseras på beständighet snarare än förnyelse, men på senaste plattan finns ett nytt temperament i musiken och den når en ny dimension.
Med sig har Sophie följande musiker:
Lars Halapi – gitarr & klaviatur
Peter Korhonen – trummor
Thomas Axelsson – bas
Albin Grahn – klaviatur & blås
Längd: ca 90 minuter, ingen paus.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dunkers Kulturhus Konsertsalen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. DUNKERS BIG 5: SOPHIE ZELMANI, Dunkers Kulturhus Konsertsalen

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni