• Hbg.se
  • Evenemang
  • HETTAN – DET INRE KLIMATET: STICK UT! FÖR EN BÄTTRE HÄLSA
  • Evenemang idag
Tisdag
15
Oktober 2019
Dunkers Kulturhus Teatersalen Helsingborg

HETTAN – DET INRE KLIMATET: STICK UT! FÖR EN BÄTTRE HÄLSA

Välkommen till en ny föreläsningsserie med tre föreläsningar denna höst på temat psykisk hälsa. I samarrangemang med Folkuniversitetet.
Föreläsningarna tar 90 minuter.
Stick ut! I takt med att allt fler bor i städer har det aldrig förr varit så många människor som levt så separerade från naturen. Men att vara utomhus hjälper oss att må bättre, både när vi arbetar och på fritiden.
Många av oss kan vistas mer utomhus än vi faktiskt brukar. Det är fullt möjligt att ta med en hel del kontorsarbete ut utomhus och det kan ge flera olika positiva effekter på hur vi känner oss och fungerar. Att vistas utomhus minskar inte bara stressen, det kan också ge bättre hälsa, stärkt koncentrationsförmåga, kreativitet och lärande.
Med enkla medel som finns till hands kan var och en av oss må bättre och förebygga sjukdomar. Det här evenemanget är del av en serie föreläsningar hösten 2019 som handlar om psykisk hälsa.
Föreläsare: Charlotte Petersson är licentiand inom Urbana studier och undervisar sedan flera år tillbaka inom Ledarskap och organisation vid Malmö universitet. Hon har genomfört forskningsstudien ”Stick Ut!” om utevistelsens betydelse för att vi ska fungera och må bra.

Fri entré för barn och unga till och med 19 år. För bokning kontakta Dunkers kulturhus biljettcentral 042-107400.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
Boenden närmast Dunkers Kulturhus Teatersalen natten mellan 13 och 14 November.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dunkers Kulturhus Teatersalen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. HETTAN – DET INRE KLIMATET: STICK UT! FÖR EN BÄTTRE HÄLSA, Dunkers Kulturhus Teatersalen

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November