• Evenemang idag
Söndag
15
September 2019
Dunkers Kulturhus Konsertsalen Helsingborg

HETTAN på Dunkers kulturhus

Klimatet förändras. Än så länge går det att bromsa den globala uppvärmningen, om vi agerar tillsammans. 15 september har du möjlighet att vara del av omställningen. Kom och hör klimatforskare och engagerade musiker, prata med energirådgivare och klimatpsykologer!
Hur kan vi människor möta klimatförändringarna? Vilka val kan vi som privatpersoner fatta? De här frågorna går vi till botten med i ett maffigt program på scenen och med klimatsmarta utställare i hela huset. Bland talarna finns Sveriges representant i FN:s klimatpanel, professor Markku Rummukainen. För musik står Annika Norlin (Säkert!) och Bicycle Beat Sweden som spelar på cyklar. Och så bjuder vi på klimatsmart tilltugg, klimatpsykologi och energi- och klimatrådgivning från Helsingborg stad.
För Helsingborg är Sveriges bästa miljökommun! För tredje året i rad utsågs Helsingborg till miljöbäst i Sverige 2019. Det ska vi fira genom att berätta om en del av det fantastiska arbetet som ligger bakom utmärkelsen. Dagens moderator är Fredrik Berling, programledare med rötterna i Helsingborg.
Forskningseftermiddagen Hettan är ett samarbete med Helsingborgs stad, Folkuniversitetet och Dunkers kulturhus
Föreläsare
Huvudtalare är professor Markku Rummukainen, Sveriges representant i FN:s klimatpanel och forskare vid Lunds universitet. Bland övriga talare finns Hanna Olvenmark, expert på hur vi kan laga billig, klimatsmart och supergod mat, samt klimatpsykolog Frida Hylander. Moderatorer för dagen är Fredrik Berling och Torill Kornfeldt.

Fri entré för barn och unga till och med 19 år. För bokning kontakta Dunkers kulturhus biljettcentral 042-107400.
Tid: kl. 13.00-17.00
Onumrerade platser

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
Boenden närmast Dunkers Kulturhus Konsertsalen natten mellan 18 och 19 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dunkers Kulturhus Konsertsalen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. HETTAN på Dunkers kulturhus, Dunkers Kulturhus Konsertsalen

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober