Söndag
15
September 2019
Dunkers Kulturhus Konsertsalen Helsingborg

HETTAN på Dunkers kulturhus

Musik, forskning, konst och prova-på-möjligheter varvas i ett evenemang för alla åldrar. Hör Annika Norlin (Säkert!) och professor Markku Rummukainen!
Hur kan vi människor möta klimatförändringarna? Några av Lunds universitets främsta klimatforskare bjuds in för att tala. För musik står Annika Norlin och Bicycle Beat Sweden som spelar på cyklar. Vi bjuder på klimatsmart tilltugg, klimatpsykologi och mycket mer!
HETTAN är en forskningseftermiddag som arrangeras av Folkuniversitetet och Helsingborgs stad, Sveriges miljöbästa kommun! Vi lyfter fram några av alla fantastiska insatser som Helsingborgarna gör för klimatet.
Föreläsare
Huvudtalare är professor Markku Rummukainen, Sveriges representant i FN:s klimatpanel och forskare vid Lunds universitet. Bland övriga talare finns Hanna Olvenmark, expert på hur vi kan laga billig, klimatsmart och supergod mat, samt klimatpsykolog Frida Hylander.
Fri entré för barn och unga till och med 19 år. För bokning kontakta Dunkers kulturhus biljettcentral 042-107400.
Längd: ca 4 timmar
Onumrerade platser

Biljetter & tider

Söndag 15 September 2019 13:00 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Dunkers Kulturhus Konsertsalen natten mellan 15 och 16 September.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dunkers Kulturhus Konsertsalen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. HETTAN på Dunkers kulturhus, Dunkers Kulturhus Konsertsalen

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj