• Evenemang idag
Lördag
23
Mars 2019
Dunkers Kulturhus Konsertsalen Helsingborg

SAMTAL PÅ DUNKERS: HANNE-VIBEKE HOLST

Hanne-Vibeke Holst är författare och journalist. Hon framröstades 2009 till danskarnas favoritförfattare och har fått motta flera andra litterära priser.
Romantrilogin Kronprinsessan, Kungamordet och Drottningoffret handlar om fiktiva intriger i dansk inrikespolitik. Dessa har även filmatiserats och rönt stora framgångar. Just nu är hon aktuell med romanen Som pesten som kommit i svensk översättning. Boken tar upp tematik som hälsa, flyktingpolitik och rasism; en politisk thriller och samtidsroman om den moderna människan på katastrofens rand. Hon har förutom romaner även skrivit barnböcker, kvinnohistoria och TV-manus.
Hennes engagemang i kvinnofrågor har även gjort att hon utsetts till FN:s goodwill-ambassadör i Danmark.
Samtalsledare meddelas senare.
Samtal på Dunkers har funnits i mer än 10 år. Under åren har vi gästats av många kulturpersoner, samhällsdebattörer och opinionsbildare. Konceptet innebär att vi bjuder in en gäst som samtalar med en samtalsledare under en timme i Konsertsalen på Dunkers. Samtal på Dunkers är ett personligt möte som tar utgångspunkt i gästens person och värv. Dessa samtal brukar vara populära och uppskattas av en kunnig och nyfiken publik. Vi välkomnar alla som vill veta lite mer om stort och smått i det nära samtalets form.
Längd: 60-75 min.
Dunkers kulturhus i samarbete med Föreningen Norden och Killbergs Bokhandel.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
Boenden närmast Dunkers Kulturhus Konsertsalen natten mellan 23 och 24 April.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dunkers Kulturhus Konsertsalen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SAMTAL PÅ DUNKERS: HANNE-VIBEKE HOLST, Dunkers Kulturhus Konsertsalen

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April