• Evenemang idag
Lördag
26
Januari 2019
Dunkers Kulturhus Teatersalen Helsingborg

JAG VAR DÄR: Lady Sybil

Stämningsfullt. Vackert. Musik som kommer från hjärtat. Duon Lady Sybil bildades i Helsingborg 2012 och består i dag av Hedda Andersson och Felicia Edström Jansson. Under en timme bjuder de dig på en fantastisk musikberättelse som tar dig med på en resa från början av deras karriär till destination i dag. Det här blir en spelning laddad med känslosamma texter och genomarbetade gitarrmelodier.
Förra årets stora succé, Jag var där, är en serie spelningar i det lilla, intima formatet med endast 65 platser. Här möter du artister som är på väg att slå igenom på riktigt. Så här nära kommer du aldrig att få uppleva artisterna igen, men du kommer garanterat att få höra om dem från alla andra som också var med på just den där spelningen.
Köp biljett till samtliga fyra konserter för endast 600 kr (ordinarie pris 780 kr). Se paket: Jag var där.
Onumrerade platser i barsittning.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dunkers Kulturhus Teatersalen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. JAG VAR DÄR: Lady Sybil, Dunkers Kulturhus Teatersalen

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April