• Evenemang idag
Lördag
6
April 2019
Dunkers kulturhus Helsingborg

SOUNDS LIKE: Trio vis-á-vis

En oändlighet av djupa klanger och tekniker möter sång, flöjter och cello. Trio vis-á-vis består av Natasha Lopez, Maria Kalesnikava och Hugo Rannou. Denna tyska trio arbetar tätt tillsammans med internationella kompositörer som skriver musik anpassad för varje enskild medlem i trion. Fokus i trions repertoar ligger på klassisk samtida musik såväl som på den mest aktuella och nya experimentella musiken. Trio vis-á-vis jobbar ständigt framåt för att bredda sin repertoar och för att skapa ett nytt, modernt musikspråk.
Nyskriven klassisk musik i sounds like-serien
Vi tar steget in i vår egen moderna tid och lämnar den klassiska musiken från 1700- och 1800-talen långt bakom oss. För att ge nyskriven musik en chans har Dunkers kulturhus, Helsingborgs Kammarmusikförening och Musik i Syd skapat konsertserien sounds like. Här griper vi tag i det som har producerats under 1900-talets senare hälft och därefter. Målet är att erbjuda en bred repertoar med såväl internationella som lokala artister, nya musikupplevelser och nya spännande vägar in i den nutida konstmusikens djupa värld.
Konserten framförs i utställningen Med känsla för grönt.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

147 st

har besökt evenemanget på Hbg.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dunkers kulturhus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SOUNDS LIKE: Trio vis-á-vis, Dunkers kulturhus

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj