• Evenemang idag
Lördag
26
Januari 2019
Dunkers kulturhus Helsingborg

SOUNDS LIKE: Lipparella

Är du redo för en helt ny klangvärld med ny musik och musik som spelas för första gången? Svenska Lipparella har sedan starten 2008 varit inriktad på nutida verk för barockinstrument och countertenor. Intresset hos såväl svenska som internationella kompositörer att tonsätta barockinstrumentens ovanliga klangegenskaper är stort och gruppen har samarbetat med en rad storheter under åren. Lipparella skapar en unik klangvärld med inslag av en historisk epok och med ett tonspråk som är förankrat i vår egen moderna tid.
Nyskriven klassisk musik i sounds like-serien
Vi tar steget in i vår egen moderna tid och lämnar den klassiska musiken från 1700- och 1800-talen långt bakom oss. För att ge nyskriven musik en chans har Dunkers kulturhus, Helsingborgs Kammarmusikförening och Musik i Syd skapat konsertserien sounds like. Här griper vi tag i det som har producerats under 1900-talets senare hälft och därefter. Målet är att erbjuda en bred repertoar med såväl internationella som lokala artister, nya musikupplevelser och nya spännande vägar in i den nutida konstmusikens djupa värld.
Konserten framförs i utställningen Med känsla för grönt.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

58 st

har besökt evenemanget på Hbg.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dunkers kulturhus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SOUNDS LIKE: Lipparella, Dunkers kulturhus

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April