Söndag
2
December 2018
Dunkers Kulturhus Teatersalen Helsingborg

SÖNDAGSSCEN: Om igen med Teater Kung och Drottning

Vi visar Om igen i samband med öppningen av Med känsla för grönt , Dunkers utställning om Fredriksdal, vår oas och gröna lunga. För våra allra flitigaste trädgårdmästare: barnen!
Viola är ensam. När hon en dag besöker sin favoritplats, ängen, är det en mystisk person där. Personen visar sig mäta ängen inför ett husbygge. Ett stort, vackert, grått hus av betong ska det bli där ängen ligger, med en rejäl, asfalterad väg. Viola vill ha ängen kvar och väcker så småningom den andra personens nyfikenhet kring naturen och de omständigheter som vi alla är beroende av. Och vem vet, kanske uppstår vänskap där det är som mest oväntat…
Om igen… är en fantasifull och engagerande musikal om naturens kretslopp och människans plats däri. På ett enkelt, fantasifullt och illustrativt sätt tas livsviktigheterna upp: Vattnet som går runt runt, årstiderna, fotosyntes, ekosystemet, sopornas kretslopp och den mänskliga påverkan.
Musiken i föreställningen är nykomponerad av Paula Helander och Per Wernolf. Musiken framförs live för och med barnen, som flera gånger får chansen att interagera med sång, rytm och rörelser.
Läs gärna mer på www.kungochdrottning.se
Speltid: 30 minuter
Ålder: 2,5-5 år
Samarrangemang med ABF

Biljetter & tider

Söndag 2 December 2018 15:00 Boka hos Ticketmaster
Boenden närmast Dunkers Kulturhus Teatersalen natten mellan 2 och 3 December.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dunkers Kulturhus Teatersalen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SÖNDAGSSCEN: Om igen med Teater Kung och Drottning, Dunkers Kulturhus Teatersalen

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November