Lördag
5
Maj 2018
Dunkers Kulturhus Konsertsalen Helsingborg

SAMTAL PÅ DUNKERS: ÅSA LINDERBORG

Samtal på Dunkers har funnits i mer än 10 år. Under åren har vi gästats av många kulturpersoner, samhällsdebattörer och opinionsbildare. Konceptet innebär att vi bjuder in en gäst som samtalar med en samtalsledare under en timme i Konsertsalen på Dunkers. Samtal på Dunkers är ett personligt möte som tar utgångspunkt i gästens person och värv. Dessa samtal brukar vara populära och uppskattas av en kunnig och nyfiken publik. Vi välkomnar alla som vill veta lite mer om stort och smått i det nära samtalets form.
Åsa Linderborg är kulturchef på Aftonbladet sedan nio år tillbaka och filosofie doktor i historia vid Uppsala Universitet. 2007 utkom hennes första skönlitterära verk, den självbiografiska barndomsskildringen ”Mig äger ingen”. För denna bok blev hon tilldelad flera priser och utmärkelser. I april utkommer boken ”Allt är möjligt”, där hon tillsammans med Göran Greider gett sig själva i uppdrag att förklara och försvara populismen som politiskt fenomen.
Åsa Linderborg samtalar med Sören Sommelius.
Insläpp 15 minuter innan
Längd: 60-75 min.
Dunkers kulturhus i samarbete med Föreningen Norden och Killbergs Bokhandel.

Biljetter & tider

Lördag 5 Maj 2018 14:00 Boka hos Ticketmaster
Mer nöjen på Dunkers Kulturhus Konsertsalen
Torsdag 26 April 2018
I siffror

71 st

har besökt evenemanget på Hbg.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dunkers Kulturhus Konsertsalen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SAMTAL PÅ DUNKERS: ÅSA LINDERBORG, Dunkers Kulturhus Konsertsalen

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April