• Evenemang idag
14-18
Feb 2018
Helsingborgs stadsteater Helsingborg

Cirkus Cirkör: Limits

Cirkus Cirkör: Limits.

I 20 år har den prisbelönta nycirkusgruppen Cirkus Cirkör utforskat gränser och gränsöverskridanden i sina föreställningar, tillsammans med samhälle, publik och deltagare. I februari gästar de Helsingborgs stadsteater med den kritikerhyllade föreställning Limits. En filosofisk, vacker, poetisk och i högsta grad samhällsaktuell föreställning full med cirkusmagi.


På klassiskt Cirkus Cirkörmanér kommer Limits att vända upp och ner på perspektiven. Med kraft, möjlighetsfokus och uppkäftigt engagemang balanseras en värld av flykt, migration och nya gränser mot artisternas personliga gränser i form av risk, smärta, gruppen och kroppens begränsningar. Det är svårt att överskrida gränser utan stunder av kaos och oordning men dagens läge kräver nya grepp!

För idé och regi står Tilde Björfors, grundare och konstnärlig ledare för Cirkus Cirkör liksom regissören bakom de flesta av Cirkus Cirkörs stora succéer som Borders, Knitting Peace, Wear it like a crown och Inside out.

I siffror

103 st

har besökt evenemanget på Hbg.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Helsingborgs stadsteater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Cirkus Cirkör: Limits, Helsingborgs stadsteater

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars