• Evenemang idag
Tisdag
21
November 2017
Helsingborgs stadsteater Helsingborg

Sockopera: Støv

En musikdramatisk dockopera om människans villkor efter att en förödande katastrof har drabbat jorden. Vad gör vi, när den värld vi känner idag, förändras dramatiskt? I denna nya värld – efter katastrofen – rör sig den rosade föreställningen Støv i ett dystopiskt undergångsscenario av skönhet och hopp.

Støv är en musikdramatisk sångcykel med en stark, sensuell poesi. Upplev fascinerande dockor i mänsklig storlek, en lysande opera- sopran och en skuggspelsfigur.

Støv är producerad av kompaniet Sew Flunk Fury Wit, som arbetar på ett nytt tillvägagångsätt med musikdramatik som starkt konstnärligt uttryck. Støv blev nominerad till Årets Specialpris vid Reumertgalan 2016. Samma år tog det konstnärliga teamet bakom föreställningen emot ett ärofyllt pris från Statens Legatudvalg for Scenekunst.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Helsingborgs stadsteater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sockopera: Støv, Helsingborgs stadsteater

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari