• Evenemang idag
Fredag
17
November 2017
Kulturkontoret Snickeboa KKSB Helsingborg

Sardo Numspa + KKPA

Vi på KKSB är mer än glada att presentera att Helsingborgs egna trallpunklegender, Sardo Numspa ska lira hos oss! Denna kväll får vi även finbesök av Trelleborgs trallpunkhjältar, KKPA! Båda banden är med på en kommande 4-bandssplit där även Björnkajan och Bendel & Co är med. Denna kommer gå att köpas under kvällen.

Så ta med dina vänner, din familj, din katt och en riktigt skev främling du träffar på stan och kom hit för en helt magisk kväll!

Insläpp: 19.00
Pris i dörren: 50 kr
Vi tar emot både swish och kontanter. Ta gärna med mindre sedlar.

OBSERVERA ATT MAN MÅSTE vara med på vår medlemslista. Om man skrivit in dig innan är du fortfarande med. Anmälan sker via denna facebook-sidan, skicka för- och efternamn, email och personnummer!

SARDO NUMSPA
https://www.youtube.com/watch?v=jeWDSSJ-hcI

Helsingborgs bästa trallpunk (och de ända vad jag vet), men även ett av Sveriges bästa om jag får säga det själv! Vissa säger att det låter som Lastkaj 14 på skånska men jag tycker inte att det är rättvist.

KKPA
https://www.youtube.com/watch?v=4X-kUqWl3O4

Trelleborgs trallpunkhjältar, en klass för sig själv. Om du gillar Solidaritet och grymma melodier men hatar Högertroll så är detta bandet för dig!


RASISM, SEXISM & HBTQ-FOBI ÄR TOTALT BANNLYST

I siffror

28 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

47 st

har besökt evenemanget på Hbg.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturkontoret Snickeboa KKSB). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sardo Numspa + KKPA, Kulturkontoret Snickeboa KKSB

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari