• Evenemang idag
Tisdag
24
Oktober 2017
The Tivoli Helsingborg

Mega Musik 25 År!

I år är det hela 25 år sedan de första tonerna studsade mellan väggarna i Mega Musiks lokaler på Järnvägsgatan 25. Detta var startskottet för utvecklandet av en mängd verksamheter såsom musikaffären, konsertkvällar, ungdomsprojekt, gymnasieskolan, kulturföreningen, kursverksamheter, restaurangen och butiken. Detta ska vi fira genom att tisdagen den 24 oktober slå upp dörrarna på the Tivoli för ALLA er som känner att ni vill fira med oss. Helt enkelt en kväll tillsammans för att träffas, minnas och umgås!

Klockan 16:00 öppnas dörrarna och då kommer det bjudas på enklare tilltugg ett par timmar framåt. För er som vill äta rejälare under kvällen går det boka bord på gräddhyllan genom the Tivoli som vanligt (maila till: info@thetivoli.nu). Klockan 22:00 avslutas kvällen och vi kramas adjö för denna gång.

Även om vi alltså tänker oss en afton i minglets tecken så kommer vi givetvis inte kunna låta bli att bjuda på en del underhållning. Under kvällen blir det bland annat musik med Emmie och Kevin, Dennis och Jokke, Sara och Jonas och Björns lärarband.

18-årsgräns med undantag av barn i sällskap med förälder.

Det är fritt inträde hela kvällen. Hjälp oss att DELA och sprida detta evenemang med alla berörda så vi får träffa så många av er som möjligt!

I siffror

88 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

69 st

har besökt evenemanget på Hbg.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(The Tivoli). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Mega Musik 25 År!, The Tivoli

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari