• Evenemang idag
  • Evenemang idag
2-5
Nov 2017
Sofiero slott och slottsträdgård Helsingborg

Ljusstämning

När höstmörkret sänker sig lyser tusentals ljus upp träd och växter på Sofiero. Upplev den magiska stämningen och se Sofiero på ett helt nytt sätt.

Efter en promenad i höstkylan kan du värma dig med en skål rykande het soppa i det höstpyntade Orangeriet. I parken finns det också möjlighet att njuta av en kopp varm choklad och äpple grillat över en sprakande eld, eller varför inte avsluta ljusupplevelsen med en middag på Sofiero Slottsrestaurang och deras specialkomponerade Ljusstämningsmeny?

För barnen finns flera roliga ljusaktiviteter kring de kungliga lekstugorna. Se om du kan hitta de magiska talande träden i vår nyinvigda sagoskog!

Entré: 100 kr
Skippa den långa entrékön - förköp din biljett online
Fri entré med Sofiero Årskort, Kulturkortet och unga t.o.m. 18 år

Praktisk information
Tänk på att evenemanget sker på kvällstid och att det finns mycket levande ljus på plats. För säkerhets skull rekommenderar vi att hunden lämnas hemma under ditt besök.

I siffror

833 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

120 st

har besökt evenemanget på Hbg.se
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sofiero slott och slottsträdgård). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ljusstämning, Sofiero slott och slottsträdgård

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari