• Evenemang idag
Torsdag
26
Oktober 2017
Dunkers kulturhus Helsingborg

Naranjo-Weurlander

Två kända stjärnor på Tango Nuevo-himlen slår sig samman för ett gränsöverskridande möte mellan Chile och Finland. Deras första gemensamma skiva Entwined är full med passion, vemod, virtuositet och hetsig glädje och består mestadels av egna kompositioner.
Duo Naranjo-Weurlander är en gränsöverskridande duo i dubbel bemärkelse. Trots att deras musik kommer från två olika kulturer finns det mer som förenar än som skiljer dem åt. Intensiteten, kraften, vemodet och det expressiva uttrycket är måhända ett gemensamt drag i de bådas musik.
De har båda har lång klassisk utbildning bakom sig, men de har även lång erfarenhet av folkmusik, jazz, worldmusik och inte minst av Tango Nuevo, vilket märks tydligt i deras spelsätt och attityd. Deras musik har ett universellt språk som förenar mer än det avgränsar.

Plats: Konsertsalen
Entré: 180 kronor, 150 kronor med Kulturkortet, 120 kronor student. Biljettsläpp 23 augusti.
Barservering innan och i paus.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dunkers kulturhus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Naranjo-Weurlander, Dunkers kulturhus

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari