• Evenemang idag
Tisdag
21
November 2017
Helsingborgs Konserthus Helsingborg

Ett Musikaliskt Samtal Om Lättja

ETT MUSIKALISKT SAMTAL OM LÄTTJA
Lättja eller lathet beskrivs som en dödssynd. Men är det inte tvärtom? Har vi upphöjt fliten till vårt idealtillstånd och glömt hur man skapar balans i tillvaron? Wivi-Anne Nyberg, vd för Helhets Akademin, lämnade det hektiska livet som näringslivstopp, idag vägleder hon människor till hälsa och ett balanserat liv, bland annat genom yoga. Lättja i den musikaliska kontexten handlar om att luta sig mot gamla ideal. Är traditionen en motsats till förnyelse? Hur påverkar det konstmusikscenen?

Journalisten Cecilia Nebel & Fredrik Österling, konserthuschef, samtalar med kulturpersoner och forskare om stora känslor, musik som berör och årets tema: Synderna. Samtalet tar ca en timme och avslutas med mingel och mat i Markelius Bar & Café (ingår ej i priset).

Medverkande:
Cecilia Nebel & Fredrik Österling möter Wivi-Anne Nyberg, vd för Helhets Akademin

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Helsingborgs Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ett Musikaliskt Samtal Om Lättja, Helsingborgs Konserthus

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari