• Evenemang idag
Lördag
2
December 2017
Dunkers kulturhus Helsingborg

Samtal: Siw Malmqvist

I år fyller serien Samtal på Dunkers 10 år! Under åren har vi gästats av många kulturpersoner, samhällsdebattörer och opinionsbildare, och hösten 2017 är inget undantag.

Siw Malmkvist från Borstahusen har spelat in cirka 600 låtar på tio olika språk och haft ett 40-tal hits på Svensktoppen. Även inom teater, film, show och musikaler har hon en diger referenslista. Rivstarten som TV-värdinna för ”Stora Famnen” ägde rum redan 1958. Hon har turnerat flitigt i folkparkerna och haft egna krogshower. Just nu är hon högaktuell med föreställningen ”Tillsammans – 183 år på scenen” med Lill-Babs och Ann-Louise Hansson. Bland utmärkelser kan nämnas att Siw Malmkvist 2016 blev invald i Swedish Music Hall of Fame.
Siw Malmkvist samtalar med Lars Svenson.

Vad? Samtal på Dunkers
När? Lördag 2 december klockan 14.00
Var? Konsertsalen, Dunkers kulturhus
Pris? 175 kronor. 145 kronor för dig med Kulturkort. 100 kronor för studerande och 120 kronor för medlemmar i Föreningen Norden.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Dunkers kulturhus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Samtal: Siw Malmqvist, Dunkers kulturhus

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari