• Evenemang idag
Tisdag
9
Januari 2018
Helsingborgs Konserthus Helsingborg

Ett Musikaliskt Samtal Om Avund

ETT MUSIKALISKT SAMTAL OM AVUND
Vi jagar den perfekta kroppen, relationer, hemmet, sneglar avundsjukt på grannen. Vad är det som driver oss i jakten på det perfekta livet? Tv-profilen Hanna Hellquist bestämde sig för att ta reda på det. Hur avundsjuka är dagens musiker? Växer missunnsamheten i korridorerna utanför övningsrummen? Vilka musikaliska offer har skördats på avundsjukans altare? Eller är avund en drivkraft som får oss att bli lite bättre än vi är?

Journalisten Cecilia Nebel & Fredrik Österling, konserthuschef, samtalar med kulturpersoner och forskare om stora känslor, musik som berör och årets tema: Synderna. Samtalet tar ca en timme och avslutas med mingel och mat i Markelius Bar & Café (ingår ej i priset).

Medverkande:
Cecilia Nebel & Fredrik Österling möter TV-profilen Hanna Hellquist

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Helsingborgs Konserthus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ett Musikaliskt Samtal Om Avund, Helsingborgs Konserthus

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars