• Evenemang idag
Fredag
20
Oktober 2017
Sundspärlan Helsingborg

Amaranthe

Enda spelningen i SVERIGE!!!!
Exklusiv Europapremiär på Sundspärlan!
Köp din biljett till konserten med Amaranthe redan idag!


Med mer än 100 miljoner streams på Spotify, över 60 miljoner views på youtube, flerfaldigt platina och guld-belönade har Amaranthe gett ut sin fjärde platta ”Maximalism” och i höst är det dags för bandet att bege sig ut på Europaturné. Premiären sker på Sundspärlan i Helsingborg fredagen den 20 oktober.
Bandet slog igenom stort 2011 med de själv titulerade debutalbumet ”Amaranthe” som toppat listor världen över och med uppföljaren ”The Nexus” tog Amaranthe klivet till att bli en fullfjädrad världsakt av rang med utsålda framträdanden i Japan, Ryssland, Europa och inte minst i Skandinavien.


Liten snabb text/bio för Facebook event/hemsida:
Sonic Syndicate slog igenom 2007 med sitt album ”Only Inhuman” och var ute på turné under flera år med band som Nightwish, Hollywood Undead och In Flames. Under åren har dom kammat hem priser som bland annat ”Bästa Svenska Liveakt”, ”Bästa Nykomling” och är omtalade världen över. Under 2010 så sålde Sonic Syndicate Guld och hamnade på toplistorna över europa med sitt album ”We Rule the Night”. Efter albumets två-åriga-turné tog bandet en paus på några år och under sommaren 2016 var Sonic tillbaka i studion för att spela in deras mest unika verk hittills ”Confessions”. Efter turnéer i Asien, Ryssland, Europa (bl a med just Amaranthe) är bandet nu tillbaka på hemmaplan för att än en gång öppna för AMARANTHE!
https://youtu.be/Pip4qIBzZho

Boenden närmast Sundspärlan natten mellan 17 och 18 Januari.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sundspärlan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Amaranthe , Sundspärlan

POPULÄRT I Helsingborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Hbg.se kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Helsingborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari