Arcade Game World

Hävertgatan 21 • Helsingborg

Arkadhallen för hela familjen i Helsingborg. Arkadspel, tivolispel, Air Hockey, arkadbowling, arkadbasket, kiddie rides och en hel del annat kul. Det spelar ingen roll om du är nyfiken nybörjare eller erfaren arkadspelare, här finns något för alla, även för de allra yngsta barnen. Den perfekta underhållningen för hela familjen! Ni kan spela själva eller utmana varandra - varför inte en femkamp?

I samarbete med Royal Casino i Helsingborg vill Toy World dela med sig av den stora glädjen och känslan av klassiska arkadspel. Oavsett om du upplevde arkadhallarna på 1970- och 80-talet eller är ung idag och aldrig fick den möjligheten så kan du nu upptäcka och återupptäcka denna sociala spelkultur. En stor kontrast mot dagens sittande hemma ensam vid datorn och spelande med någon på andra sidan jordklotet.

För att spela behöver du en 10-krona per spel. Växla kan du göra från bankkort, Swish eller kontanter i Toy Worlds entrékassa.

Arcade Game World har samma ingång och öppettider som Toy World. Du kan besöka Arcade Game World samtidigt som Toy World men också välja att bara gå in på den ena eller den andra.
För det bästa av allt: FRI ENTRÉ TILL ARCADE GAME WORLD!!!


Öppet
Torsdag-söndag kl. 12-16.
Fritt inträde
10 kr/spel

Tipsa oss om ändringar. Kontakta redaktionen@noje.se

Liknande aktiviteter i Helsingborg

Liknande aktiviteter nära Helsingborg - inom 50km

Aktiviteter för 2
Återträff
Familjeaktiviteter +

Aktuellt på Arcade Game World