Toy World

Kullagatan 12 • Helsingborg

Toy World är ett leksaksmuseum för både barn och vuxna. Vi har byggt upp en fantastisk värld med interaktiva leksaksutställningar, lekrum, fräcka arkadspel, spökrum och roliga aktiviteter! Vi är varken ett lekland eller ett traditionellt leksakshistoriskt museum, utan ett modernt upplevelsemuseum med leksaker.

Toy World är ensam i sitt slag med sin blandning av miniland och monterutställningar. Unik både med vad som ställs ut och på sättet det görs. Vi älskar leksaker, men mest av allt att bygga upp historier och sprida glädje. Upplev 400 kvm med tusentals leksaker från 1960-talet till idag, tåg- och bilbanor, musik, ljud, ljus och rörliga effekter (som du själv kan aktivera genom knapptryck). Tittar du en sekund på varje leksak tar det flera timmar! Ta därför god tid på dig, så du inte missar några finurliga detaljer.

En perfekt utflykt för dig som vill komma bort ifrån vardagen, spendera tid med din familj och vänner och samtidigt få en nostalgitripp. Passar alla barnfamiljer, far-/morföräldrar, leksaksintresserade, samlare, dagis, skolor, fritids, företag, pensionärsföreningar och turister.

Du hittar oss en trappa ner på Gallerian Magnus Stenbock, mitt i Helsingborg city.

Tipsa oss om ändringar. Kontakta redaktionen@noje.se

Liknande aktiviteter i Helsingborg

Liknande aktiviteter nära Helsingborg - inom 50km

Äventyrshus/Äventyrspark
Djurparker
Friluftsmuseum/Ekomuseum +
4H-Gård
Barnkalas
Ponny- och hästridning +

Aktuellt på Toy World